Trött & slut

Lyssna på kroppen kan vara det jobbigaste som finns. Psyket vill träna, springa, svettas men kroppen är just nu
helt slut. Dålig sömn, mat och massor av jobb hela helgen säger sitt. Kommer ha blivit flera vilodagar nu på grund av det. Imorgon ska jag skänka blod för första gången, och då är det inte så vidare bra att träna efter heller, speciellt inte med min kroppsvikt. Blir väl min dagliga PW bara. Längar med andra ord till tisdag! Då ska det köttas ben och kondis tänkte jag. 
 
 
Men! När man inte hinner träna kan man alltid fokusera på kosten! Äta är livet.
Romanasallad med ugnskyckling, avokado, brieost, stekta päron och balsamico. SUPERgott och nyttigt. Egentligen ska man ha rostade valnötter med lite honung ringlat över också för full pott!
 
Sushi! Fungerar alltid. Börjar till och med lära mig att äta med pinnar. Talang!
 
 
 
 
 

Plankan

Värsta passen i veckan? Helt klart mage. Jag brukar kombinera mina två värsta pass, kondition och mage, så behöver man inte lida lika många gånger i veckan ;) skämt å sido så gick det faktiskt väldigt bra idag! 
 
Den som kom på positionen plankan borde hyllas! Den är jobbig, outhärdlig, psykiskt påfrestande osv osv men ack så effektiv! ;) Sen att det finns tusen olika varianter är ett plus i kanten. 
 
Mina favoriter? Numera plankan på armbågarna med en liten extra vikt på ryggen- effektivt! Plankan/crunch med trxband- på händerna i plankposition, dra ihop benen mot magen med rumpan upp som en crunch och återgå till plankpositionen. Upprepa! Och så givetvis den gamla hederliga sidoplankan med lyft! 
 
 
 


Det underbara studentlivet

Det underbara studentlivet- går till skolan, tränar, åker hem, duschar äter pluggar sover. Alternativt jobbar, går till skolan, tränar, åker hem, duschar sover. Det är inte så hemskt som det låter men ibland får jag faktiskt lite ångest över att inte hinna ta vara på det här sista året, mitt sista år på gymnasiet. Det är så mycket jag skulle vilja som skjuts undan av måsten. Så mycket tid som läggs på det jag egentligen inte vill. Samtidigt som pressen tätnar- vad ska jag göra efter, hur var när
 
Men. Det finns saker som gör det mycket enklare. Det handlar om att göra det bästa av situationen, helt enkelt. 
 
Som att dricka mängder med te och tända massvis med ljus när du pluggar till ditt annars så tråkiga matteprov.