RESA

Tankarna, ångesten för vad som ska ske efter studenten börjar äntligen ljusna lite. Efter stressen med både arbete, träning och skola de senaste året/åren så känner jag mig slutkörd, och därför blir denna plan helt perfekt.
 
Har planerat med min kära fina Maja, att efter studenten så får pluggandet vänta ett par år, och fokus kommer vara att tjäna pengar och resa iväg. Backpacking i asien, Australien, nya zeeland. Kommer bli grymt, om det blir som förväntat. Min dröm har alltid varit att resa en massa och speciellt till Australien. 
 
Så efter studenten är det alltså först och främst fokus på endast arbete och mitt stora intresse träning. Det kommer bli fruktansvärt skönt att vila från allt vad plugg heter ett tag. För plugga vidare vill jag absolut, men kanske inte just precis nu efter 12 år i skolan. Det känns som att jag äntligen kommer ha tid att bara njuta och satsa på det jag vill göra, för just nu hinns inte mycket mer en måsten och möjligtvis lite till med.
 
Längtar! Fast det känns fortfarande sjukt läskigt, skolan har ju ändå varit hela ens liv i så många år.
 
 Tänk att hitta alla små gömda paradis... Indonesien
Kambodja
Tänk att lära sig surfa...... GRYMT. Australien
 Och VEM har aldrig drömt om nya zeeland?


 

Terapi

 
Mitt uppe i all stress med studenten, prov, livet. Vad ska man göra efter, när var hur. Då uppskattar jag träningen extra mycket, att bara släppa allt och göra det jag gillar bäst.