Kaikura och picton!

Äntligen lite action! Klockan fyra imorse ringde klockan och då var vi inte kaxiga kan jag säga! Vi var dock ett gäng som kämpade på och traskade iväg, det var dags för dolphinswim! Kan inte beskriva hur häftigt det var. Vi åkte från kaikura med dolphin encounter, ut med en båt och fick på köpet se en helt fantastisk soluppgång! Och delfinerna, det var 100 tals av dom! Helt galet, kunde knappt tro det. Och dom var så nyfikna och ville gärna vara med oss, och hade så bråttom att dom nästan krockade med oss i vattnet! Helt galet, tänk dig att snorkla mitt ute i havet med 100 tals vilda delfiner... En dröm, helt enkelt. Och dom hoppade i luften och gjorde piruetter och det var bara så häftigt. 

Som om inte det var nog så har jag också sett massor av sälar idag på väg från kaikura till vår nuvarande destination picton. Och det är så sjukt, för sälar ser ju så lata ut när dom ligger på klipporna och sover, men jisses vad snabba dom är! 

Här i picton har vi dessutom paddlat kajak med våra rumskompisar idag! Också så himla roligt! Som ni ser så börjar det äntligen hända lite grejer här, och imorgon är det dags för skydive! Wihooo

Kommentera här: