Mount Cook

Idag anlände vi till mount Cook vid klockan två, checkade in på hostelet som för övrigt är så rymligt och känns lite mer som ett hotell! 

Hur som helst, efter det begav jag mig iväg på en Walk igen! Hade tänkt lite kortare idag men tillsammans med två nyfunna svenskar blev det hela vägen fram till en glaciär vid nya Zeelands högsta berg mount Cook! Det blev alltså återigen en över tre timmars promenad i rask takt dessutom! Så härligt men det värkte lagom i rumpa o ben den sista biten, men kan tänka mig att det är ännu värre imorgon... ;) men jag njuter dock av att äntligen röra mig igen! Det blir någon längre Walk nästan varje dag faktiskt, skönt! 

Idag hade vi ju i alla fall tänkt oss att gå ut och äta eller sätta oss i någon park med ost och kex eftersom det är alla hjärtans dag, men den planen fick vi snabbt ge upp när vi såg vilken liten håla vi hade kommit till haha! Så vår allahjärtansdagmiddag blev nudlar med tonfisk ;) gick ner en sväng till baren också för att se om det hände någonting kul men icke! Så blir en tidig kväll idag, lika bra. Imorgon far vi vidare mot rangitata, där kan man rida eller forsränning men vi har ingen utav de aktiviteterna bokade så blir nog en till Walk, och i övermorgon ska vi simma med delfiner! 


Om ni tänker er att vi tycker att det här rummet är lyx så kan ni ju tänka er hur vi har bott innan... ;)

Kommentera här: