Hemma och lever!

Nu är jag alltså återigen på svensk mark sedan nästan en vecka tillbaka, känns verkligen skönt men samtidigt konstigt. Var det verkligen jag som gjorde den där resan? Ska inom snar framtid knåpa ihop några fotoalbum från alla mina resor, ska bli så kul. Kommer nog också fortsätta hålla igång bloggen så fort jag har landat lite här hemma och i mig själv igen, för jag har verkligen fått smak för att skriva av mig och dela med mig. Så- vi hörs framöver! 

 Blev varmt välkomnad hem av min älskling som stod på flygplatsen med rosor, och sedan fick jag ett så fint armband och blev bjuden på både middag på Akropolis och ost&kex.. Han är för fin ❤️ Även min familj träffades för fika o tårta och fick sina souvenirer!

Har även hunnit med att jobba redan två pass redan! Hade inte insett hur mycket jag hade saknat jobbet och mina gamlingar förrän jag stod där. Underbart! 

Och har också fikat med mina saknade tjejer, firat fina Matilda och Niklas som fyllt 20 år och sett melodifestivalfinalen med min fina familj, skulle dock ha träffat vännerna då men hade sån fruktansvärd huvudvärk som tyvärr fortfarande hänger i. 


Och idag åkte vi inlines! Riktiga vårkänslor!


Kommentera här: