Kärt återseende!

Igår hade vi ett kärt återseende med våra girls från Australien, Sofia, Alexandra och Amy, och vi besökte dom i kuta! Nu i efterhand kan vi ångra att vi inte bodde i kuta då det händer så mycket mer där.. Anledningen till att vi bokade i Sanur var för att alla sa och skrev att det var så mycket finare, finare strand och att kuta var precis som Turkiet. Men stranden här var lika skitig plus att det verkar inte hända mycket här. Det är mysigt dock och vi älskar ju vårt hotell så vi klagar absolut inte! Men det här är mest ett ställe för äldre.. ;) 

Hur som helst, efter lite indonesisk mat så drack vi lite och begav oss till det populära skygarden! Fyra våningar och riktigt mäktigt! Träffade några svenskar, dansade lite osv. Begav oss vidare och provade på lite andra klubbar (även här är det som Turkiet, då det är klubbar längs med hela gatorna som lockar med erbjudanden och extrapriser på drinkar osv, positivt dock!) innan vi tog taxin tillbaka till Sanur. En bra kväll helt enkelt! 

Idag mådde vi sådär haha men som vi förtjänade antar jag, och har legat vid poolen hela dagen. Snart ska vi dock bege oss iväg och kolla shoppingutbudet i Sanur! Vi ska kolla längs gatorna och även gå till något som heter "Hardys mall". Efter det ska vi förmodligen ta en sväng förbi nattmarknaden

Fulaste svettigaste bilden någonsin haha
Kommentera här: