Sista helgen utomlands!

Känns helt galet för nu är vi inne på vår sista helg utomlands! Var har tiden tagit vägen? Det har gått så himla fort men ska ändå bli otroligt skönt också att komma hem till nära&kära och slippa bo i en resväska. Men ändå- vilken fantastisk tid vi har haft. 

Igår sa vi hejdå för sista gången (innan vår reunion i Sverige ;) ) till våra tjejer här- Alexandra, Amy och Sofia skulle nu åka vidare till Filippinerna! Så vi tog en fredag med bbqbuffe skygarden! Billigt, ca 35 svenska kronor, då du får äta hur mycket du vill plus gratis öl! Innan skygarden var vi även på två olika gallerior i kuta, och jag köpte lite mer souvenirer åt mina kära (såklart..) och råkade även få med mig ett par nike träningsskor... Typiskt mig! Men behöver faktiskt nya efter att mina älskade nike free run börjar sjunga på sista versen, och nu hittade jag ett par äkta nike flex 2014 run inne i en sportaffär i en galleria så bara blev det så! Har inte hört så mycket om dessa faktiskt men det återstår att se om dom kan väga upp till mina älsklingar! Men hur vet man egentligen att något är äkta? Jag tänker kombinationen sportaffär-galleria-utseende= äkta men kan även sportaffärer sälja oäkta? 

Detta kändes som ett perfekt avslut på vår resa innan vi nu tar en lugn helg innan hemfärd.Hann med att dricka en grön supergod supersmoothie också! Smakade som en nyttig mohito ungefär.

Kommentarer:

1 Anonym:

Låter helt galet med galleria i Kuta!!! Skulle nog inte känna igen mig alls efter alla dessa år

Svar: Haha det finns faktiskt flera stycken!! Är väl för dom lite rikare märkesnördarna, men själv föredrar jag egentligen gatustånden... Förutom skor då ;)
Jennienikita

Kommentera här: