Perfekt variation

Alltså vilken bra träningsvecka känner jag! Lördagen yoga, söndagen body pump som är jobbigast på hela veckan med minst en låt till varje muskelgrupp, det enda gruppträningspasset jag gått på som det verkligen bränner i varenda liten muskel! Så härligt! Och igår var jag faktiskt på spinning igen då jag verkligen har bestämt mig för att satsa på konditionen nu, det behövs verkligen. Kände mig helt slut redan efter första låten men känslan när man ändå kör klart hela passet o svetten rinner o endorfinerna flödar, det finns ingen bättre! Och tog mig dessutom igenom även ett corepass direkt efter. Idag står yoga på schemat igen! Riktigt bra variation känner jag!

Dagens frukost på det!

Konsten att göra ingenting

Lördag! Startade dagen med yoga på nordic wellness som varje lördag, börjar verkligen få in rutinen nu, så härligt. Varannan vecka tisdagar när jobbet tillåter och sedan lördagar, och nu har det även kommit ett kortare pass på 30 min på onsdagsmorgnar, perfekt! Känner faktiskt att jag utvecklas lite men flyger fortfarande iväg mycket med tankarna och har fortfarande svårt att vara här och nu. Jag vill vara där och jag älskar yoga, men ändå sitter stressen i kroppen och jag håller ändå koll på klockan. Så det är vad jag jobbar med! Tänk att det svåraste kan vara att "göra ingenting". 
Late nights

Har haft en så bra vecka fast sena kvällar. Firade min barndomsvän Malin i lördags, i söndags fick kom Mårten och Evelina spontant på middag o vi åt linsgryta och chokladmousse med färska jordgubbar till efterrätt, så efterlängtat! I måndags efter jobbet vid 20 fick jag nya vackra naglar av min vän Nathalie, och igår blev det mathandling efter jobbet. Redan fredag igeb och Ikväll vankas det födelsedagsfirande igen på kalas, fina Sophie fyller 21! 


Som kompensering för alla sena kvällar har jag hunnit njuta av flera av dessa mysiga frukostar! Älskar att bara ta det lugnt o äta gott på morgonen med färska blommor o tända ljus!